söndag 22 juni 2014

CAS kort

Länge sedan sist men jag har ju mest bloggat mina saker på Moa pyssel där jag är Dt. Är ni nyfikna på allt fint som visas där så hittar ni dit här. Bloggar även ett manligt CAS kort där nu.

Här är det däremot ett lite mer kvinnligare CAS kort och ni som undrar vad CAS står för så är det clean and simple även less is more kan man kalla dem.

Jag använde mig av ett jättefint papper från Fairy Rhymes collection som heter "flower song" älskar det pappret och ville inte förstöra det med en massa lull lull.


Ni ser ju så underbart det är. Satte dit en av mina egna ramar och valde till denna att behålla orginalfärgen av leran. Lite spets blommor och en rosett.


I ramen satte jag en fjäril som kommer från ett papper av pion design som jag klippte ut. Tyckte den passade ihop med fjärilen på pappret.


För att det inte skulle bli så tomt nere i hörnet satte jag tre halvpärlor i en lite olivgrön färg.

Cas kort är något som jag haft lite svårt för men jag har hittat massor med inspiration på pinterest och det är därifrån som jag hittade ett kort som jag liftade denna från.

Själv har min semester precis börjat nu och med tanke på hur vädret ser ut lär det bli några timmar runt pysselbordet men inte mig emot ;)
 
Många kramar
Pia Puma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar