söndag 13 april 2014

Gult grattiskort

Ja vad ska man säga. Gult har länge varit en färg som jag haft otroligt svårt idag. Den skrämmer mig nästan lite på något sätt. Inte för att jag inte gillar gult utan för att jag inte får till det med färgen helt enkelt. Me nu jäklar.
Har ju min fina magnoliastämpel som kanin och så hittade jag fina gula papper från reprint och ett underbart gult glitterpapper så jag tänkte jag skulle testa. Jag hittade även härliga blommor i gult med pyntebär i orange så jag bestämde mig att göra ett kort i just gult och orange det borde ju bli kanonhärliga vårfärger som även passar till påsk.
Nu är det ju inte ett påskkort direkt utan ett grattiskort men med påsken och våren i antågande så valde jag de färgerna.


H'r ser man de oranga pyntebären som matchar Tildas kanindräkt. Själva Tilda är målad med distress ink. Ett litet fint pärlband fick omfamna motivet med.


Ramen är gjord av papperslera i en silikonform jag beställt från etsy. Älskar dem och så snyggt de blir. Färglade de med samma färg som Tilda men strök även lite inkagold platinum över för lite effekt.


Här ser ni ett av hörnen jag gjort av papperslera. även den formen kommer från samma tillverkare på etsy och ni ser även effekten som inkagold gör på färgen och framhäver lite mer känsla så det inte känns så platt.Insidan är ganska enkelt dekorerad men jag brukar ägna mer tid åt utsidan istället.


Hoppas ni gillade det och kommer tillbaka, tills dess vill jag önska er en trevlig påsk om vi inte ses.
Kram Pia Puma

Material.
Mönsterpapper från reprint.
Glitterpapper
Silkonformar från moldshop (etsy) och Martha stewart (fjärilarna och det lilla lövet)
papperslera
halvpärlor
Distress ink; ripe persimmon, tattered rose, vintage photo.
Pärlband
Pyntbär och blommor
Spets

Dies
Spelbinders; floral ovals
Joy crafts; Happy birthday, card stand 1.

5 kommentarer:

 1. Så himla snyggt kort, vännen!!!!
  Blev så fint i gult!!!!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 2. wow vilket kort, helt underbart ljuvligt.

  Kram Johanna.

  SvaraRadera
 3. I absolutely love your card. The colours are so clean and fresh and your colouring is fab xx

  SvaraRadera
 4. Pia this is stunning, love your colour choice and beautiful design. Joey xx

  SvaraRadera